Sådan får du det bedste ud af terrassen

Sådan får du det bedste ud af terrassen

Sommeren er over os. Solen står højt på himlen, og mange har lyst til at bruge noget mere tid udenfor. Hvis du er den heldige ejer af en terrasse, så er det måske der, meget af din sommer kommer til at foregå. Men er du i tvivl om, hvordan du udnytter terrassen bedst muligt. Frygt ej. Nedenfor kommer nogle tips til, hvordan du får det bedste ud af terrassen.

Find de havemøbler, der passer til netop din terrasse

Noget af det vigtigste ved en terrasse er havemøblerne. Tænk over dine behov. Måske ønsker du noget i et trælook, der kan skabe en lidt eksotisk og sommeragtig stemning til din terrasse. Det kan også være, at du udelukkende går efter noget, der er komfortabelt at sidde i. Man kan altid spice møblerne op med nogle flotte hynder. Det kan også være en god idé at overveje, om du måske ønsker en form for liggestol, som du kan slænge dig i, når solen bager ned på terrassen. Eller måske en bænk, hvor du kan sidde og nyde synet af din dejlige terrasse. Tag et kig på https://www.vidaxl.dk/g/4299/havemobler. Der finder du et stort udvalg af havemøbler, og der er med garanti noget, der vil falde i din smag.

Gør terrassen flot med planter

Lad de grønne fingre få frit spil. Noget der virkelig kan skabe liv og stemning på din terrasse er smukke planter og blomster. Tag et kig i en blomsterhandler eller en planteskole nær dig, og forelsk dig i noget, der passer godt til din terrasse. Tænk over, hvilken stemning du ønsker at tilføre til din terrasse. Hvis du ønsker en rolig, afslappende og sommeragtig stemning, så er du måske på udkig efter noget der minder om pampasgræs, bjørnegræs eller måske lavendel. Er du mere til en masse farver, så tag et kig på de farverige blomster. Du kan også lave din egen lille køkkenhave – eventuelt bare i en lille balje eller plantekasse. Det er en ren luksus at kunne tage hjemmedyrkede krydderurter eller grøntsager med ind i køkkenet.

Prikken over i’et

Sidst men ikke mindst er det vigtigt at kæle for detaljerne. Tilføj nogle flotte lyskæder, nogle lamper eller nogle udendørs stearinlys. Det er kun fantasien, der sætter grænsen. Tænk over, hvilken stemning du ønsker, og hvad der passer til dine havemøbler.

Måske kan du også overveje at anskaffe dig en grill, som kan blive et samlingspunkt ude på terrassen.