Er din mobil beskyttet til havearbejde?

Er din mobil beskyttet til havearbejde?

Er din mobil beskyttet til havearbejde?

Det er super skønt og luksuriøst at eje en have. Haven er nemlig dit private stykke af verdens natur, hvor du kan slappe af eller gå og pleje den i ro og mag. Det er noget, der typisk er rolig og behageligt, selvom det kan være fysisk hårdt. Men hvad gør man, hvis den ro bliver afbrudt af din mobil tabt på fliserne?

Haven kommer med ansvar

En have kommer med ansvar, da det er dit job at sørge for, at den er passet og velplejet. Græsset skal slås, hækken skal klippes, træerne skal beskæres og ukrudtet skal fjernes. Når det er gjort, kan man nyde frugten af sit arbejde og slappe af i de fine omgivelser. Selvfølgelig er der mulighed for at hyre en anden til havearbejdet, men mange mennesker kan faktisk godt lide at gå og passe haven, da det giver ro i sindet. Men den ro kan hurtigt blive afbrudt, hvis din mobil glider ud af lommen og ned på terrassens fliser eller ned i fugtigt græs og planter. Derfor er det en god idé at beskytte din telefon med et mobilcover.

Pas på skærmen

Vi har alle mindst én ven, der går rundt med en ødelagt mobilskærm. Dog er det ikke sikkert, at din mobil vil fortsætte med at virke, som den skal, hvis skærmen går i stykker. Men hvis du køber et cover til din mobil, vil du være mere beskyttet, hvis uheldet skulle være ude. Der findes covers, der folder rundt om telefonen og om skærmen, og der findes covers med tykke kanter, så skærmen ikke rører jorden, selv hvis du lægger den med skærmen nedad. Hvis du gerne vil have et mobilcover, kan du finde et på https://panzerscreen.dk/produkt-kategori/mobilcovers/.

Et vandtæt cover

Hvis du er bekymret for at tabe telefonen i en vandpyt, i fugtigt græs eller i den plante, du netop har vandet, kan du købe et smart, vandtæt cover. Med et vandtæt cover får du lidt ekstra beskyttelse, så du ikke behøver at være nervøs. Det er trods alt rart at have sin telefon på sig under havearbejdet, så man altid kan nås af dem, man har kær.