Udendørs Murmaling & Facade maling

Udendørs Murmaling & Facade maling

blue and white painted wall

Her på siden finder du vores brede udvalg af udendørs murmaling og facademaling. Diffusionsåben murmaling og facade maling er det absolut bedste du kan behandle og forskønne din facade af mur, beton, puds eller sten med

Vi forhandler og sokkelmaling og beton maling til maling af udendørs betonelementer. Du finder med garanti den helt rette facademaling lige her hos os, så gå endelig på opdagelse i vores spændende udvalg lige her på siden.

 

Maling til Facade

Når du skal vælge maling til en pudset facade, er det vigtigt at du går efter en diffusionsåben maling som lader muren ånde. Dette sikrer, at der ikke opstår fugt i muren. Du kan læse meget mere om hvad diffusionsåben maling er i dette blogindlæg. 

 

Hvis din facade er malet mange gange før, skal du være opmærksom på at muren lukkes mere og mere for hvert lag maling der påføres. Det kan derfor være nødvendigt at afrense muren mekanisk inden du maler den igen. Som tommelfingerregel siger man, at hvis malingen skaller af eller hvis pudset er ved at falde af, trænger din facade til at blive afrenset med en højtryksrenser og skaderne skal udbedres, før du påbegynder at male den. 

 

Facademaling i Hvid

Når du skal male din facade kan du frit vælge hvilken farve du vil male den i. Et af de helt klassiske valg er en hvid eller knækket hvid farve. Derfor har Primacol Professional skabt en murmaling af højeste kvalitet, særligt i hvide farver for at sikre dig den bedste dækkeevne og holdbarhed, samt den smukkeste finish hver gang du maler. Du kan læse mere om Primacol Facademaling i hvid her.

 

Maling til murværk kommer i forskellige former, men fælles for dem vi forhandler hos Gebenna er, at de alle er diffisionsåbne, hvilket sikrer dig et sundt og smukt murværk i mange år. 

 

Grund din mur før du maler den

Facademaling kommer i mange forskellige varianter, men skal du være sikker på at få et godt resultat, kan du med stor fordel starte med en god grunder. Er der desuden tale om et helt nyt murværk, er det vigtigt, at muren er helt tør både indvendig og udvendig, før du begynder at male. Som tommelfingerregel siger man faktisk, at man skal vente 2 år med at male et helt nyt murværk. Er det dog en ældre mur, du skal male, og skal den repareres med mørtel først, skal mørtlen være helt tør, før du begynder med facademalingen. Hvilken farve facademaling du vælger kommer, som sagt, helt an på din smag. Når det så er sagt, så er det dog faktisk lettere at reparere skader på et hus, hvis maling er lys.

 

Du finder altid facademaling og murmaling på tilbud hos Gebenna.com

Her hos Gebenna tilbyder vi et spændende udvalg af betonmaling, og vi garanterer derfor også, at du finder netop den udendørs maling, som du har stået og manglet til dit hus. Al maling her på siden er desuden af allerhøjeste kvalitet, hvorfor du kan være sikker på altid at få det bedste af det bedste facademaling her hos os. Køber du din nye maling hos Gebenna, sørger vi desuden for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig mulighed for at komme hjem med den helt rette maling, men helt uden at skulle tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse lige her på siden, og find netop din favorit facademaling allerede i dag!