Står du og skal sælge din bolig i Hvidovre og mangler du maler og tilstandsrapport?

Står du og skal sælge din bolig i Hvidovre og mangler du maler og tilstandsrapport?

Måske står du med et hus der allerhøjst trænger til en klat maling inden salg, eller måske står du og skal tilbygge inden den næste familie tager over. Hvis sidstnævnte passer mere til dig, så kan det være en godt lige at læse mere om punkt fundament på https://punkt-fundament.dk/. Det kræver langt mindre gravearbejde, og så er det let at få til en ordentlig pris. Det kan være en god idé, specielt hvis huset trænger til et friskt pust og nogle flere kvadratmeter. Små boliger, der da de først blev bygget, har været tænkt til f.eks. ældreboliger eller for den lille familie på tre, kan laves langt mere attraktive for de større familier, og pladsen kan blive brugt mere fornuftigt.

Hvor finder du den billigste maler?

Du står og skal have solgt dit hus, og har i den anledning fået flyttet alle dine ting. Nu er der tomt, og de snuskede, hjemlige vægge, har brug for et lille løft i den rigtige retning. Der er ikke langt fra tanke til handling, men at male et helt hus kan i sig selv blive noget af et projekt. Heldigvis er det ikke svært at finde en billig maler Hvidovre, og du behøver ikke at løfte én finger (eller pensel). Din maler i Hvidovre klarer det for dig, og du kan derfor koncentrere dig om de mange andre ting, der skal være i orden inden salg af hus – f.eks. tilstandsrapporten.

Hjælp til tilstandsrapport før salg af hus

Da en tilstandsrapport kun er gyldig i 6 måneder, skal du med stor sandsynlighed bruge sådan én, inden der bliver skrevet under på købsaftalen. En tilstandsrapport er nem og billig at få fikset, da der altid er hjælp at hente hos den engagerede byggesagkyndige. Tilstandsrapporten bliver lavet, så den kan fremvises til køberen, så køberen har en chance for, ud fra tilstandsrapporten, at vide alt om tilstanden i huset – på den måde kan sælgeren ikke forsøge at skjule mulige skavanker, og det er altså derfor vigtigt at have på plads først.