Slip for stoppede rør med kloakspuling

Slip for stoppede rør med kloakspuling

Hvis din kloak er begyndt at lugte, kan det muligvis være nødvendigt for dig med en kloakspuling. Det gælder også, hvis du oplever, at enten dit toilet, din vask eller andre steder med afløb er blevet stoppet. I så fald har du brug for kompetent kloakservice i form af en kloakspuling.

Hvis du mangler en autoriseret kloakmester, der kan stå for din kloakservice, kan du kontakte Kim’s Kloakservice.

Hvornår er det nødvendigt med en kloakspuling?

Hvis du ikke selv kan løse dine kloakudfordringer, kan det meget vel være nødvendigt med en kloakspuling. Her bliver de elementer, der stopper dit afløb, spulet væk. Det drejer sig typisk om enten hår, sæberester eller andet snavs.

Du kan også spule din kloak forebyggende

Hvis du gerne vil undgå, at din kloak bliver tilstoppet, kan det være en fremragende idé at få forebyggende spuling af din kloak. Hvis du ikke oplever problemer med din kloak, vil det ofte være tilstrækkeligt med en kloakspuling én gang årligt.

Hvad er forskellen på en kloakspuling og så slamsugning?

Overordnet kan det siges, at den store forskel på en kloakspuling og slamsugning er, at kloakspulingen er god til at fjerne det mindre snavs, der kan ophobe sig i et afløb. Derimod er en slamsuger god til at suge alt affald og snavs ud på en mere grov måde.

Hvis du har store udfordringer med din kloak, kan det derfor være en god idé at kombinere de to forskellige metoder til rensning.

Derfor skal du vælge en autoriseret kloakmester

Du skal først og fremmest bruge en autoriseret kloakmester til din kloakservice, fordi vedkommende er uddannet til at håndtere netop denne slags opgaver. Derfor kan en autoriseret kloakmester hurtigere lokalisere problemet og løse det.

Fordi en autoriseret kloakmester har en så stor viden om kloakker, er der også mindre risiko for, at han eller hun laver skade på din kloak. Hvis du selv varetager opgaverne, men ikke har den tilstrækkelige viden, kan du let komme til at gøre problemet endnu værre. I værste tilfælde kan du skade din kloak eller dit afløb.

Derudover er dit afløb forbundet til den offentlige kloak. Det betyder også, at der er regler for, hvilket kloakarbejde du selv må foretage som privatperson. Hvis din kloak derfor brug for en kloakservice såsom kloakspuling eller slamsugning, må du ikke selv håndtere opgaven.