Sådan fjerner du tilstopninger i husets afløb

Sådan fjerner du tilstopninger i husets afløb

Oplever du problemer med tilstopninger i husets afløb, så viser vi dig her på siden, hvordan du kan få fjernet de fleste tilstopninger. Vi guider dig gennem flere gode metoder, og kommer også med en anbefaling, hvis ikke disse metoder kommer tilstopningen til livs.

 

Se derfor med videre her i artiklen hvis du oplever problemer med tilstopninger i husets afløb, og gerne vil have hjælp til at komme tilstopningerne til livs, samt hvad du gør i det tilfælde, at du ikke selv kan få fjernet tilstopningerne.

 

Første skridt er at forsøge med kogende vand, der hældes ned gennem det tilstoppede afløb. Dette er et effektivt middel mod ophobning er af fedt og andet snavs, der har ført til tilstopninger i husets afløb. Hæld gerne et par liter kogende vand gennem afløbet.

 

Mærker du forbedringer, eller uanset om du mærker forbedringer, så kan du kombinere med en svupper. Det vil nemlig skabe et tryk ned gennem afløbet, der er effektivt i forhold til, at få løsnet op for de ophobninger og tilstopninger der er i afløbet. Sørg for at svupperen lukke helt tæt om afløbet når du svupper.

 

Hjælper disse metoder ikke til at få løst problemerne med tilstopninger i afløbet, så kan du prøve at komme ned i afløbet. Der findes forskelligt redskab og værktøj, der kan være effektivt til dette. Måske du også kan få en hånd ned i afløbet, hvor du kan prøve at se, om du kan få fat i årsagen til tilstopningen.

 

Du bør også forsøge at tømme vandlåsen, da der kan være ophobninger og tilstopninger i vandlåsen, der forhindrer gennemstrømning. Tjek derfor vandlåsen, tøm den, rengør den, og se om det vil hjælpe på problemerne med tilstopninger af husets afløb.

 

Hjælper ingen af disse metoder på tilstopningerne i husets afløb, så er der meget der tyder på, at problemet er opstået længere nede i afløbet og kloakken. Er dette tilfældet er problemet sværere at komme til livs, og mange gange ikke en opgave man selv kan klare.

 

I sådanne tilfælde er der således ofte behov for professionel kloakservice, der kan afhjælpe ethvert problem med afløb og kloak. Uanset årsagen til problemerne du oplever med tilstopninger af husets kloak, så vil du med professionel kloakservice, være helt sikker på at få en løsning der holder.

 

For at få den største mulige sikkerhed for, at du ender med et godt og holdbart resultat, er det en rigtig god ide, at være grundig i dit valg af kloakfirma. Sørg derfor for at under dine muligheder grundigt, inden du beslutter dig for, hvilket kloakfirma du gerne vil benytte dig af. Det vil som sagt øge sikkerheden og trygheden for, at du får en løsning der virker, som holder i længden.