Overset redskab til boligindretning for håndværkere samt hobbyister: Høvlemaskinen

Overset redskab til boligindretning for håndværkere samt hobbyister: Høvlemaskinen

Høvlemaskinen er high-techs løsning for de dedikerede træarbejdere gennem generationerne, der tålmodigt og dygtigt har høvlet deres lager i hånden for at få det til den rigtige tykkelse. Den tidsbesparende overfladehøvl gør din verden meget enklere. Høvlen har et bord, som du fodrer dit lager på. Dette bord er mellem 10″ og 14″, så det er den maksimale bredde på lager, du kan sende igennem. Et sæt knive roterer og skærer træet, efterhånden som det føres igennem.

 

Du justerer skæredybden med et håndsving, normalt i den ene ende af høvlen. Det ligner faktisk lidt hjulet på en symaskine. De fleste høvlemaskiner vil høvle dit lager ned 6 tommer, men du skal gøre dette i små intervaller.

 

Resultat

Du opnår en glat, jævnt afhøvlet overflade, indsugningsvalserne inde i høvlen trækker træet ind og fører det ind under knivene, mens udtagsrullerne trækker det ud på den anden side. Skæftet vil bevæge sig langsomt og støt under knivene, som roterer ved et meget højt omdrejningstal. Dette giver en glat finish til dit lager. Der skal være paler inde i høvlen, så hvis rullerne mister grebet om skødet, vil det ikke sparke tilbage ud af maskinen. Du bør også tjekke for at se, om den høvlemaskine, du overvejer, har et støvvakuum, fordi mængden af ​​savsmuld, der genereres af disse maskiner, er meget.

 

Du bør altid bruge høreværn, når du bruger en høvlemaskine. Disse vil være de mest støjende værktøjer på dit værksted og kan forårsage skader. Sikkerhedsbriller er også foreslået til alt kraftudstyr.

 

Tips til brug af høvlemaskinen:

 

  • Før papiret i hånden, indtil begge sæt ruller har grebet det.
  • Til ekstremt lange stykker lager skal du bruge forlængerborde eller fremføringsruller i hver ende.
  • Hold lageret på linje med planbordet for at undgå huller. Hvis lageret kommer ind i en vinkel, vil det blive udhulet.
  • Stå ved siden af ​​det skød, du fodrer ind i høvlen. Hvis du står bag den, og der er et tilbageslag, som palerne ikke fanger, vil du blive skadet.
  • Brug ALDRIG dine hænder til at fjerne papirstop. Brug et ekstra stykke tømmerskrot til at skubbe alt ud, der sætter sig fast i høvlen.
  • Forsøg ikke at høvle emner, der er for små til høvlen. Disse er bedst håndslibet eller fastspændt, med blokplanet brugt i stedet.

 

En lille tip som de fleste glemmer; instruktionsmanualen

Alle værktøj du køber til brug, kommer med en manual. Ret dig lige nu for at læse instruktionerne. De fleste værktøjer, der blev returneret til butikker som “defekte”, blev simpelthen ikke brugt i henhold til instruktionerne.

Træbearbejdningens praktiske karakter betyder ofte, at der er en stor befolkning af håndværkere, der er ligeglade med at læse instruktionerne, men når du har at gøre med, i sidste ende, udstyr for tusindvis af kroner, som alle kan æde dine hænder, er du meget bedre stillet at henvise til betjeningsvejledningen i stedet for at lære ved at prøve og fejle.

 

Overvejer du at starte din karrierer som håndværker?

Hvis håndværk altid har været en hobby, og du nu overvejer det som en karrierer. Er en af de bedste ting du kan gøre for dig selv, at investere i en virksomheds hjemmeside

 

Administration af websteder plejede at være skræmmende. Men med et indholdsstyringssystem (CMS) som CMS Hub eller WordPress er det nu nemmere end nogensinde før at administrere et websted. Derudover behøver du ingen tekniske færdigheder for at holde din hjemmeside opdateret.

Da din hjemmeside er din ejendom, får du absolut designfrihed – i modsætning til sociale medieplatforme. Du kan dele brugeranmeldelser, videoer, billeder og hvad du ellers ønsker en professionel hjemmeside.