Invester med eToro og få råd til dine hjemmeprojekter

Invester med eToro og få råd til dine hjemmeprojekter

Hvis du gerne vil i gang med at investere, er det essentielt, at du finder den helt rette handelsplatform. Når du er ny inden for investeringsverdenen, er det vigtigt, at du har en brugervenlig handelsplatform. Handelsplatformen skal gøre det nemt for dig at foretage de rette investeringer. Derfor er brugervenlighed også alfa omega, når du skal vælge en handelsplatform som begynder. Derfor bør du overveje den gode platform eToro Danmark.

Fordelene ved at vælge eToro

Når du vælger eToro, får du en handelsplatform, som opererer på dansk. Det betyder for dig, at du ikke skal sidde og oversætte alle mulige begreber og komplicerede sætninger. I stedet er hele platformen på dit modersmål. Der er rigeligt med besværlige begreber at forholde sig til, når du går i gang med investeringer. Det behøves ikke blive yderligere kompliceret fordi, du skal begå dig på et fremmed sprog.

Lav kurtage

En anden stor fordel ved at vælge eToro er, at platformen tilbyder en lav kurtage. Faktisk er kurtagen helt nede på 0 kr. Kurtage er et gebyr, som du skal betale, når du gennemfører en aktiehandel. Gebyret er altså ikke en del af selve din investering. Derfor får du heller ikke gebyret igen i form af et udbytte eller et afkast. Derfor vil alle investorer altid gerne have en så lav kurtage som mulig. På den måde bliver der nemlig frigivet flere penge til selve investeringen.

Mulighed for flere forskellige handler

På eToro har du også mulighed for at foretager flere forskellige handler. Du kan naturligvis handle med aktier, men du kan også handle med både kryptovaluta, almen valuta, råvarer eller indekser. Det giver dig mulighed for eksekvere din helt egen aktiestrategi på bedste vis. Du bliver ikke begrænset af eToro, som du kan opleve ved andre handelsplatforme, der ikke tilbyder en ligeså bred handel.

Mulighed for copytrading

eToro giver dig også mulighed for såkaldt Copytrading. Du kender måske også konceptet som Social Trading. Det går ud på, at du får mulighed for at kopiere en succesfuld investors portefølje. På den måde vil din portefølje automatisk foretage de samme handler som den succesfulde investor. Det er en fantastisk mulighed for at lære om aktier, hvis du er begynder. Der er i øvrigt intet ulovligt over denne form for investering. Den succesfulde investor modtager nemlig et beløb, når dine investeringer også går godt.

Tilgå din portefølje fra din smartphone

I dag kan vi rigtigt meget fra vores smartphone. Ofte er det også den enhed, som de fleste mennesker anvender i deres fritid. Derfor har eToro også udviklet en app, så du kan tilgå din portefølje fra din smartphone. Det gør det langt nemmere for dig at holde øje med din portefølje.