Husk flagstangen når du er på havearbejde

Husk flagstangen når du er på havearbejde

Det er vigtigt at huske at gøre flagstang ren og holde den vedlige. Det er en vigtig del af dit havearbejde, hvis du har bolig og have. Læs mere her om hvordan du kan sørge for at holde den ordentligt ren uden det store besvær. Denne artikel retter sig til alle boligejere med flagstang i haven.

Gør den rent

Den er ofte det, der ses mest i haven, men vi glemmer at rengøre den. Flagstangen er ret vigtig og er blandt andet en måde hvormed vi viser vores nationalfølelser overfor os dejlige land. Men alligevel har vi det nu med at glemme at gøre den rent. Det er vigtigt med omhyggelig vask af flagstangen med jævne mellemrum, så man sørger for at den bliver holdet pænt rent. Det er også en måde hvormed man kan sørge for at holde den vedlige. Hvis der samler sig en masse bakterier på selve flagstangen, så kan det også være sværere at fjerne senere hen. Det handler derfor om at skabe en god rutine, hvor man for eksempel en gang i måneden lige tager den ned. Når man har lagt den ned på jorden, så bliver den hurtigt meget nemmere at gøre rent. Derefter handler det bare om at løfte den op igen.

Det vil meget hurtigt blive til en hel rutine for dig at gøre det. Men til at starte med kan det være en god ide lige at skrive det ned i dine kalendere. På den måde er du helt sikker på, at du i hvert fald husker at gøre din flagstang ordentligt rent.

Hyr folk til at vaske den og lave havearbejde

Du kan naturligvis også vælge at hyre folk til at komme og vaske den. Disse mennesker kan også komme og lave det generelle havearbejde for dig. De fleste af os lever i en meget travl hverdag, hvor det er svært at nå det hele. Men alligevel vil de fleste af os jo gerne have et pænt hus og en have. Derfor bliver det også mere og mere populært at hyre folk til at klare disse andre opgaver for en. De huslige pligter er ikke længere noget, som man selv behøver at tage sig af. Der er faktisk meget gode muligheder for at hyre folk til at komme og vaske flagstang, ordne havearbejde og lignende. I dag er der mange firmaer at vælge imellem. Men man kan også vælge at hyre den lokale handymand. Det gør det ekstra billigt og på den måde hjælper man også sine naboer, som gerne vil tjene en ekstra skilling.