Glimmermaling i Entréen

Glimmermaling i Entréen

Den svenske influent Malin Gabrielsson besluttede sig for at give sin mor en dejlig overraskelse.

Sammen med sin søn og sin morfar, greb de hver deres malerrulle og gik i gang med at omdanne den smalle fordelergang til et sandt glimmereventyr med glimmermalingen Let’s Shine.

Malin havde på forhånd bestilt tre forskellige farveprøver: Valletta, Rome og Makau, men efter nøje overvejelser, faldt det endelige valg på den varme Makau, med et subtilt strejf af sølvglimmer i.

 

Malin var en smule bekymret for at skulle male hos sin mor, men blev positivt overrasket over hvor let malingen er at anvende; præcis ligesom almindeligt vægmaling!

Efter hendes malerprojekt blev færdigt, var hun glad for at hun havde bestilt alt for meget maling hjem, da hun undervejs besluttede sig for at male om hjemme hos sig selv også.

Hun leger med ideen om at male loftet i sin lejlighed med Let’s Shine. Dette kan give et super fint resultat, men vi har gjort hende opmærksom på, at det kræver at du har lyskilder som når loftet, for at effekten kan ses.

Læs hele Malins blogindlæg om processen på gebenna.com

Eller se hendes youtube guide via vores youtube-kanal

Primacol Let’s shine er en dekorativ maling, der glitrer med tusindvis af fine sølvpartikler. Effekten er meget subtil og intensiveres med lyset. Produktet er latex-baseret.

Let’s Shine maling med glimmer i, er en vægmaling, hvor der medfølger glimmer til maling i pakken når du modtager den. Du kan dermed selv styre hvor meget eller hvor lidt glittereffekt din glimmervæg skal have.

Produktet er til indendørs brug på vægge og lofter. Den er karakteriseret ved sin gode vaskbarhed og perfekte dækkeevne. Let’s Shine er fra Primacol Dekorativ-serien og produktet fås i 26 forskellige farver.

Glimmervæg på et par timer

Sådan gør du:

  1. Åbn bøtten med maling og rør den grundigt igennem.
  2. Tilføj indholdet af glimmer fra det medfølgende brev
  3. Produktet gennemrøres endnu engang – varsomt, så glimmeret fordeles jævnt.

OBS! Vi anbefaler at malingen anvendes indenfor 24 timer efter den er blandet, for at opnå den optimale glimmereffekt.

Gode råd når du skal lave en Glimmervæg

  1. Vi anbefaler at du maler din væg ad 2 omgange med Let’s Shine glimmermaling. Du kan med fordel undlade at blande det medfølgende glimmer i malingen når du maler første lag, og i stedet blande glimmeret i, kort før du maler andet lag. På denne måde opnår du den mest intensive glimmereffekt.
  2. Har du selv en slat vægmaling stående? Så kan du let lave din helt egen glimmermaling. Hos Gebenna fører vi glimmer til maling som kan blandes i alle typer vandbaseret maling. Kig forbi Gebenna.com og bliv inspireret!