Design din egen fotoplakat til hjemmet

Design din egen fotoplakat til hjemmet

Vil du gerne have noget smukt at kigge på i dit hjem? Så design din egen plakat, så du får sat dit helt personlige præg på plakaten. På Fremkaldelseafbilleder.dk kan du læse mere om mulighederne, og de forskellige services, der gør det muligt for dig at designe din egen plakat.

 

Her finder du nogle gode råd, når du skal designe din egen plakat. Det giver dig nemlig spændende muligheder for at sætte dit personlige præg – både på plakaten og på det sted og i det rum, hvor plakaten skal hænge. Her sætter kun fantasien grænser, men hvis du vil være sikker på, at det bliver et succesfuldt projekt, bør du lige tænke dig om en ekstra gang, inden du kaster dig hovedløst ud i gør-det-selv-projektet med din dit eget design og din egen plakat.

 

1. Kun fantasien sætter grænser

 

Ovenstående skal naturligvis ikke lyde som om, at du skal begrænse dig, for det er netop ved sådan en designopgave, at du kan lade fantasien få frit løb – og det skal den også have lov til. Du kan vælge at sammensætte flere af dine digitale billeder på en enkelt plakat, for at skabe en sammenhæng eller historie. Du kan også tage abstrakte billeder, du har taget, og sætte på. På den måde bliver det et billede i et billede.

 

2. Hvor skal plakaten hænge?

 

Tænk over, hvor plakaten skal hænge. Dette kan hjælpe dig lidt på vej i forhold til designet. Hvis du har en stue, hvor du har et gennemgående tema med naturfarver, så nytter det måske ikke så meget at designe en plakat, hvor du udelukkende anvender neonfarver – det vil muligvis være en lidt for stor kontrast.

 

3. Giver plakaten ro eller uro?

 

Overvej også, om den plakat du designer giver ro eller uro i hjemmet, på det sted hvor du tænker, at den skal hænge. Det er nemlig vigtigt, at den falder naturligt ind, så den ikke skaber uro, du aldrig vil kunne slappe af ved. Det er trods alt dit hjem, og der burde du gerne kunne slappe af – helt ned i maven.

 

4. Er plakaten en gave?

 

Er plakaten en gave, kan det være en god idé at tænke på gavemodtageren. Hvem er de som person? Herefter kan der måske naturligt komme gode idéer til design til dig, og at give en så personlig gave, som en hjemmedesignet plakat er, hvor du har tænkt over måden, du har designet den på, i forhold til den person, du giver plakaten, kan være den bedste og mest personlige gave nogensinde.

 

En fotoplakat kan altså bringe glæde – enten hos dig selv eller hos en anden i form af en gave. Så det er bare med at komme i gang med at finde de bedste fotos og få dem trykt på en plakat.