Bliv inspireret til indretning af hus og have

Bliv inspireret til indretning af hus og have

Hos JakkerFrakker.dk finder du spændende artikler om mode, design og indretning af hus og have. Læs mere her om bloggen.

 

Når det kommer til hus og have, indretning og ombygning, så kan det være en god ide at søge informationer på nettet, før man kaster sig ud i at grave bedet op, rive væggen ned eller noget helt tredje. Der findes altid mange mennesker før dig, der har stået foran de samme udfordringer og overvejelser, og man kan ofte samle nogle gode råd op helt gratis, som kan gøre en stor forskel. Folk elsker at dele ud af deres erfaringer, og hvorfor ikke lige sikre sig, at man gør det helt rigtige, køber de rigtige produkter og får det bedste resultat! På JakkerFrakker.dk kan du finde gratis artikler om bl.a. hus, have og design. Søger du tips til indretning, så er bloggen perfekt. De holder trit med tidens trends og bringer dig opdateringer på mode, design og æstetik. Skab en personlig stemning med dine unikke valg af møbler og indretning. Der findes et spændende marked af møbler og indretning, som kan være spændende at udforske, men det kan også være en jungle! Derfor er bloggen god: den hjælper dig med at danne dig det overblik, der skal til for, at du kan træffe dine helt personlige valg af design og møbler.

Læs mere på JakkerFrakker.dk

Søger du hjælp til indretningen og hjemmet? Der findes mange modeblogs på nettet, der kan være behjælpelige. JakkerFrakker.dk er en mode- og designblog, der bl.a. har et stort fokus på indretning samt hus og have. Du kan finde artikler om billige havemøbler, Buddha statuer, modulsofaer etc. Uanset hvad du drømmer om af designermøbler til hjemmet, kan du finde informationer på siden. Der findes mange gode butikker i Danmark, som sælger spændende møbler fra unge designere. Man kan ofte købe på nettet, og så er det jo ligegyldigt, hvor du bor i landet. Tjek siden ud og find de fedeste butikker, der har fingeren på pulsen. Du kan bl.a. læse om en stor trend i tiden: New Yorker glasvægge med pulverlakerede sorte stålsprosser. Denne trend kommer fra New York, hvor store industrielle bygninger er blevet lavet om til luksuslejligheder, atelierer og kontorer. De ikoniske glasvægge er perfekte til en tid, hvor mange hjem bliver indrettet i kæmpestore åbne rum, for at lyset frit kan vandre igennem. Glasvæggen sikrer en lydisolering og lugtisolering imellem fx køkken og stue eller soveværelse. Lyset kan stadig frit bevæge sig igennem rummene, og på den måde har man stadig følelsen af at være i et stort lyst rum.