Opgradér din hjemmebar til næste niveau

Opgradér din hjemmebar til næste niveau

Har du i øjeblikket en hjemmebar, som ikke rigtig er værd at snakke om? Den kan måske også kun lige knap nok kaldes for en hjemmebar?

Det er ret blæret at have et hjørne i sit hjem, som fungerer som en slags bar, men det er næsten ikke noget ved, hvis den ikke lever op til det, som en bar skal kunne. Der skal netop være mulighed for at lave en masse lækre drinks, hvilket altså også betyder, at der både skal være styr på udstyret og være et bredt udvalg af alkohol – og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, hvis hjemmebaren også ser lidt tjekket ud.

Alt det tjekkede barudstyr

Det, som du først og fremmest skal bruge for at opgradere din hjemmebar, er en masse forskelligt barudstyr. Hvis din hjemmebar indtil nu har været lidt tam, så er det måske muligt, at du slet ikke har noget af det udstyr, som man normalt bruger til at lave drinks og cocktails – så er det på tide, at du skaffer noget af det hjem.

Her er det et must at have jiggers, fordi det netop er dem man bruger til at tage mål med, når man laver drinks. Derudover er det også utroligt blæret at have en shaker, fordi det også er sådan det ser ud, når der laves cocktails på en rigtig bar. Ofte vil man kunne købe disse ting i et sæt, og så kan du altid udvide samlingen, hvis du finder ud af, at der er en endnu mere barudstyr, som du bare må eje.

Et godt udvalg af alkohol

Udover det rette udstyr til at mikse de lækre drinks, så er det naturligvis også et must at have en masse forskelligt alkohol og læskedrikke, så der rent faktisk kan blive lavet nogle spændende drinks.

En hjemmebar der udelukkende har gin og tonic eller rom og cola er ikke specielt imponerende, så derfor kan du også gøre noget ud af at have en masse forskelligt, så der rent faktisk er mulighed for at lave mange forskellige slags drinks. Hvis du eksempelvis får gæster, er det lidt sejt at kunne lave den drink, de bestiller, fordi du netop har de fleste ingredienser, som man typisk bruger til at lave drinks. Med disse par tips kan du i hvert fald hurtigt opleve din hjemmebar blive en del federe.