3 tips til at udføre din tagrenderensning

3 tips til at udføre din tagrenderensning

Er du husejer, og har du en tilstoppet tagrende på dit hus? Så er det vigtigt, at det er noget, du får gjort noget ved. Det kan have store og alvorlige konsekvenser, hvis man ikke sørger for at rense sine tagrender jævnligt. Det kan nemlig give skader på huset, og det er langt mere besværligt at få fikset.

Det kan være, at du mangler nogle gode råd til, hvordan du kan udføre din tagrenderensning? Så er du havnet på den rette artikel! Læs med, og bliv klogere!

Find en stige og en hjælper

Det kan være, at du har mod på selv at gå i gang med tagrenderensning. Så skal du til at starte med sørge for at have fat i en stige, så du kan komme op i den rette højde.

Derfor er det en god idé, hvis du kan finde en til at hjælpe, som kan holde stigen, og som kan hjælpe, hvis der skulle ske noget. Det er klart, at der er nogle risici, når man kommer op i den højde. Derfor er det vigtigt at man er forsigtig. Herfra kan du blot fjerne blade, skidt og andet med hænderne – gerne med handsker – og putte det i en spand.

Få hjælp til tagrenderensning

Det er ikke sikkert, at du selv har lyst til at give dig i kast med at rense dine tagrender. Så er det heldigt, at det er noget, du kan få hjælp til.

Der kan være flere grunde til, at man ikke har lyst til at gøre det selv. Det kan være, at man ikke har lyst til at udsætte sig selv for risici. Det kan også være, at man er bange for højder, eller man måske bare ikke har nok tid. I så fald kan du få hjælp til tagrenderensning.

Med spand og skovl

Det er også en mulighed, at du klatrer op på en stige og fjerne skidt og snavs fra tagrenden med en skovl, som du så hælder over i en spand. Det kan måske være en rar løsning, hvis man ikke har så meget lyst til at røre ved det skidt, der ligger i tagrenden – selvom man har handsker på!